Fysiotherapie in Bussum

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut in Bussum omdat je last hebt van een blessure of pijn bij bewegen? Remarkable Physiotherapy in Naarden-Bussum helpt je weer pijnvrij te kunnen bewegen. 

Pijn tijdens lichamelijke inspanning zoals beweging, sporten of werk is erg vervelend en kan belemmerend werken. Fysiotherapie van Remarkable Physiotherapy uit Naarden-Bussum kan je helpen om weer pijnvrij te kunnen bewegen. 

We richten ons niet zozeer op pijnbestrijding, maar voornamelijk op de oorzaak van pijn of klachten. Door de oorzaak te bestrijden zorgen we ervoor dat de pijn wegblijft. Zo zorgen we ervoor dat je weer pijnvrij en met plezier in beweging komt.

Remarkable Physiotherapy

Je kunt bij Remarkable Physiotherapy terecht voor:

  • Algemene fysiotherapie
  • Dry Needling
  • IASTM
  • Cupping Therapie
  • GYROTONIC®
  • GYROKINESIS®

Terugbelverzoek

Naam(Vereist)

De werkwijze van Remarkable fysiotherapie Bussum

Bij Remarkable Physiotherapie start een traject altijd met een (online) intake en een fysiek onderzoek. We vragen je om vooraf een intakeformulier en korte vragenlijst in te vullen. Tijdens de intake lopen we het formulier en vragenlijst door. Het fysieke onderzoek duurt vervolgens ongeveer 30 minuten. Vervolgens stellen na de intake en het onderzoek gezamenlijk een behandelplan op. Hierbij is het belangrijk dat het behandelplan bij de specifieke klachten en leefstijl past.

Bij voorkeur volgt na de intake direct de eerste behandeling zodat we direct aan de slag kunnen met het verhelpen van de klachten. Hierdoor duurt de intake en eerste behandeling in totaal ongeveer een uur. Vervolg behandelingen nemen ongeveer dertig minuten in beslag.

Tijdens het behandeltraject werken we gezamenlijk naar de opgestelde doelen toe. Hierbij worden, afhankelijk van de klachten en het behandelplan, diverse behandelmethoden toegepast. Zijn na een aantal behandelingen de klachten verdwenen of zijn je doelen bereikt? Dan sluiten we de behandeling af.

Behandelmethoden

Beoordelingen

Ik ben binnen een paar behandelingen erg goed
geholpen met mijn knieblessure waar ik al langere tijd mee liep.
Super vriendelijk en behulpzaam!

Angie Stuart

5/5

Over Remarkable Physiotherapy in Bussum

Remarkable Physiotherapy in Bussum werkt volgens unieke concepten die gericht zijn de effectiefste fysiotherapeutische methodes. Met behulp van Gyrotonic en Gyrokinesis maken we het mogelijk om klachten snel en langdurig te verhelpen. Daarnaast maken we ook gebruik van IASTM en Dry Needling. Tot slot is het bij ons ook mogelijk om personal training (Gyrotonic) en groepstraining (Gyrokinesis) in kleine groepen te volgen.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer weten over een bepaalde behandeling, specialisme of wil je een afspraak maken? Je kunt eenvoudig contact opnemen met de praktijk doormiddel van whatsapp, of maak gebruik van het contactformulier.

Bedrijfs AGB code:
04096002

Contactgegevens:
06 543 987 44
info@remarkablephysiotherapy.nl

Bezoekadres:
Comeniuslaan 8
1412 GP Naarden

Naam(Vereist)
× Een afspraak maken