Fysiotherapie in Naarden

Ben je op zoek naar fysiotherapie in de regio Naarden om weer pijnvrij te kunnen bewegen? Remarkable Physiotherapy in Naarden helpt je graag doelgericht naar het gewenste resultaat.

Pijn tijdens bewegen of lichamelijke inspanning kan heel vervelend zijn. Dit kan belemmerend werken bij activiteiten op het werk en sport. Remarkable Physiotherapy is de fysiotherapeut in Naarden die je kan helpen om weer pijnvrij in beweging te komen. Dit doen we niet enkel door de pijn te bestrijden, maar door ons voornamelijk op de oorzaak van de pijn te richten. Zo zorgen we ervoor dat de pijn wegblijft en je weer met plezier in beweging komt.

Remarkable Physiotherapy

Je kunt bij Remarkable Physiotherapy terecht voor:

  • Algemene fysiotherapie
  • Dry Needling
  • IASTM
  • Cupping Therapie
  • GYROTONIC®
  • GYROKINESIS®

Terugbelverzoek

Naam(Vereist)

De werkwijze van Remarkable fysiotherapie Naarden

Een fysiotherapie traject begint altijd met een (online) intake en een fysiek onderzoek. Dit onderzoek neemt ongeveer 30 minuten in beslag. Hierbij vragen we je om vooraf een intakeformulier en vragenlijst in te vullen. We stellen aan hand van de intake en het onderzoek samen een behandelplan samen. Hierin vinden we het belangrijk dat het behandelplan bij je specifieke klachten en leefstijl past.

Bij voorkeur vindt de eerste behandeling aansluitend op de intake plaatst. Hierdoor duurt de eerste afspraak ongeveer een uur. Vervolgafspraken nemen ongeveer dertig minuten in beslag.

Gedurende de behandelingen werken we samen naar de opgestelde doelen toe. Afhankelijk van de klachten worden hier verschillende behandelmethoden toegepast. Ben je na een aantal behandelingen pijnvrij of zijn je doelen bereikt? Dan sluiten we de behandeling af.

Behandelmethoden

Beoordelingen

Ik ben binnen een paar behandelingen erg goed
geholpen met mijn knieblessure waar ik al langere tijd mee liep.
Super vriendelijk en behulpzaam!

Angie Stuart

5/5

Over Remarkable Physiotherapy in Naarden

Remarkable Physiotherapy in Naarden werkt volgens unieke concepten die gericht zijn de effectiefste fysiotherapeutische methodes. Met behulp van GYROTONIC® en GYROKINESIS® maken we het mogelijk om klachten snel en langdurig te verhelpen. Daarnaast maken we ook gebruik van IASTM en Dry Needling. Tot slot is het bij ons ook mogelijk om personal training (GYROTONIC®) en groepstraining (GYROKINESIS®) in kleine groepen te volgen.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer weten over een bepaalde behandeling, specialisme of wil je een afspraak maken? Je kunt eenvoudig contact opnemen met de praktijk doormiddel van whatsapp, of maak gebruik van het contactformulier.

Bedrijfs AGB code:
04096002

Contactgegevens:
06 543 987 44
info@remarkablephysiotherapy.nl

Bezoekadres:
Comeniuslaan 8
1412 GP Naarden

Naam(Vereist)
× Een afspraak maken